Over Mij …

……. Grafisch vormgever met ruime en vooral uiteenlopende ervaring in vormgeven en opmaak tot aan het drukproces.
Mijn ervaring heb ik opgedaan bij uiteenlopende bedrijven variërend van drukkerij, reclamebureau tot copyshop. Dat houdt in dat ik het gehele proces van ontwerp tot drukwerk in heb mee mogen creëren.

Na alle ins- en outs van diverse grafische bedrijven te hebben kunnen ervaren en vergaren, besloot ik eind 2012 om dit alles nu toch echt voor mezelf te gaan gebruiken en mezelf als zelfstandige en freelancer in te gaan zetten.

Samen met mijn Imac en Macbook ben ik in te huren om bij te springen, als men de drukte niet meer aan kan of op tijdelijke basis behoefte heeft aan een creatieveling.

Mijn missie

Is simpel! Een ander blij maken met een mooi vormgegeven product.
DoorMies staat voor een goede vertaling van een idee, naar een ontwerp op papier of een online product.
Samenwerken met doorMies is samen naar iets moois toewerken & sámen iets ontwikkelen dat natuurlijk perfect bij jou past!

DoorMies.nl is er vooral voor de (startende) ondernemer, zp’er of mkb-bedrijf, om samen tot een mooi ontwerp te komen van logo tot flyer of waar je in overleg behoefte aan zou kunnen hebben. Ook jij kan dat realiseren zonder een enorm budget te hebben!

Kortom mijn visie

Met korte lijnen bereik je meer!
In welke vorm dan ook…

Voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek in het gezelschap van een kop thee of mok koffie (waar ik altijd voor te porren ben) kan je altijd contact met mij opnemen…. dus aarzel vooral niet…

Graag tot snel!